Кохай св й край

Кохай свій  край.
Як сонце кохай.
Як вітер, як зорі.
Я птахом літаю.
Серед  байдужості пустель.
Шукаю, свій шлях.
Свою, волю.


Щоб не гасла надія.
Щоб душа не хворіла.
Я вірю, та пісню, в серці.
Буде зі  мною, усюди.
Як  мамина колискова.


Кохай свій  край.
Як дівчину, милу.
Ті очі – безкрайні простори.
Зігріє, пробаче і буде з тобою.
Серед недбалості побуту, серед болю.


Кохай свій  край.
Як небо, як море,
Ця стежка , веде нас у поле.
Це вона , наша доля.


Рецензии