Акростих на украинском языке азбука

  А - це буква перша в алфавиті...
  З нею - ам - ми говорили...
  Буква А і в ріднім-МАМА
  Учням всім вона знайома
  Клас, Брат, Папа, Лама,Рама,
  А- кругом!  ... Без неї - ДРАМА!...
   10.01.2015


Рецензии