Головний музикант

По душі слова немов ножі,
Ріжуть таку вразливу суть,
Ми могли бути, як вельможі,
Але почуття, як хворі мруть.

По серцю, як по маслу ножем,
Давно вже воно, твоя жертва,
Ти навчилась бути дощем,
Що міг залити мої мертві рани.

Але ти зовсім не дощ, а ураган,
Що мою душу затягла у смітник,
Ти мене з установки "тюльпан",
А я в твоїй в'язниці головний музикант.

20.01.2015 р.


Рецензии