***

ще вчора хлопці грали на гітарі
і весело гуляли до зорі
сьогодні материнські очі карі
пролили сльози від біди
і пише лист матусі молодий солдат
найголовніше пише-він живий
розказує про новий автомат
про дух свій мужній , бойовий
"А пам"ятаєш мамо, я питав про брата?
Тепер їх в мене двадцять два
І нам усім треба розплата
ми всі відповідаєм за слова
І поки ми не відвоюєм честь свою,
я не вернусь додому , мамо!
Не плач, матусю, я ось тут живий, стою
Не плач рідненька, в мене все так само.
Він повернеться через рік
такий дорослий, мужній став
сильний , красивий чоловік
І мама буде згадувати як зростав,.
Це щастя сльози..з маминих очей
її старенькі руки затремтіли
від тих недоспаних ночей,
із хворим серцем, скам"янілим


Рецензии