Идол - это плохо

Далоў ужо ідалаў...у нас сваё жыццё ёсць... пражыць нам годна мо яго ... наканавана ўсёй гісторыяй... даўно... і заўтра будзе позна ўжо... калі наперад будзем крочыць, разгонім воблакі мы змрочныя, убачым сонца промень... і дождж ці снег,які амые наша сэрца і розум беларускі ўраз паверне... Свабода, Воля, годны дабрабыт ... таму ўжо быць патрэбна... ўчора. Народ мой, не чакай мо болей!


Рецензии