Lost

Trying to hide from myself
I guess
I need somebody's help
Couple of days cant make things better
I just have to stay alive
No matter what
Will happen outside
Everything now makes me sad
Happy moments have gone away
I cant escape thoughts inside my head
But Who cares?
No one, i bet.


Рецензии