Багряне намисто

Не вода але мокра і слИзька,
Не тече, а стоїть над очима,
Мов пекельна гаряча приманка
Мов дівчИна,
Потворно яка впала низько.

Закреслюючи майбутнє,
Розставили зовні капкани,
Гучні голоси, через вічні тортури,
В вас дУші людинні відсутні!
В вас крові своєї не буде й стакану,
Тому до чужої ви падкі!
На чорному колесі чОрта зустрівши
І з ним розмієтесь в припадку!

На бісову дівку поглянеш
Своєї втратиш спромоги,
Віддаш їй і серце і тіло як в ліжко те ляжеш,
Назад вже не буде дороги.

Наступна зупинка це пекло,
Що сяє багряним намистом,
Благаю, щоб вам було тепло!
Бажаю сердечно та чисто.


Рецензии
На Українї милій дівчата кращі)))

Сестра Талес   15.04.2020 15:06     Заявить о нарушении