Спи моя дитинко!

 Забралась в мій дом лелека,
 Унесла мій сон далеко.
 Спи, моя дитинко міцно,
 Спи, під цю чарівну пісню.

 Я тебе цілую, ніжно в оченятка,
 Справжнє  кохання, ти моє  малятко.
 Я для тебе ластівко, присвячу життя,
 Щоб яскравим було, в тебе майбуття.

 Спи моя крихітко,
 Ніжним добрим сном.
 Спи бо вже ніченька,
 Забралася в дом.

 Хай летить лелека,
 В телії края.
 А за сон твій добрий,
 Поклопочусь я.
 


Рецензии