Bir gun bir Mezara gozum satasdi

Bir gun bir Mezara gozum satasdi "

Bir gun bir mezara gozum satasdi
Yaxinlasdim oxuyum soyadin adin
Aglima gelmezdi menle adasdi
Men qeder duymadi heyatin dadin

Dogum gunune baxdim oldum birteher
Qollarim titredi tutuldu dizim
Yeni tesadifmi olar bu qeder?
Hetta tevelludumuz eynidir bizim

Ezrayil alibdir artig serencam
Gorunen yuxudur belke gozume?
Ol;m gunune baxdim- bugun- bu axsam
"Menem?" sual verdim ozum ozume

Bir omur bir can verib insana Allah
Emanete xeyanet eylemek olmaz
Onu gah dusunub unuduruq gah
Oz;nde yox quyunun -hey su tok dolmaz

Gun kecib ay kecib otubdur iller
Gorduyum o yuxu cixmir yadimnan
Men sekile yox-mene baxir sekiller
Nedense behs edir menim adimnan


Рецензии