tears

where does it lead me?
to more tears it leads me
one step one teardrop

takeaway come on go
take or go one go go away

should I take it all?
should I embrace this warm tearcloud?

sweetest of all
bitter like honey


Рецензии
да, эти вечные вопросы и ответы...
очень отозвалось.

Инна Дайгина   16.04.2018 02:17     Заявить о нарушении