Листок золотавий

Осінній листок все кружляв та кружляв,
Торкнутись землі вітерець не давав.
А він так хотів доторкнутись вустами
Землі, що дала йому сили, як мама.

Хотів, щоб в дарунок дісталось від нього
Частинка серденька його золотого.
І сонечка промінь, що в ньому сховався...
І ось він, нарешті, свого дочекався.

Принишк до замлі. як вітрець задрімав,
Їй слово подяки тихенько сказав.
Земля від тих слів вся немов засвітилась
І враз ніби сонячним килимом вкрилась.

А ми, змилувавшись його кольорами,
Додому пішли пригорнутись до мами.


Рецензии
Оригинально. Не думал даже о таком варианте иллюзий. Бывайте здоровы. Вдохновения.

Геннадий Струначёв-Отрок   26.11.2017 07:49     Заявить о нарушении
Благодарю, Геннадий!
Настроения и удачи!

Евгения Гитальчук-Вирченко   27.11.2017 00:17   Заявить о нарушении