Гордовитий Макс

Якось вийшов погуляти
Наш ангорський котик Макс.
Він поважно йшов повз хату,
Гордовито поруч нас.

А назустріч йому мишка,
Вискочила із комори.
Макс, забувши, що він - кішка,
Утікав... І сміх, і горе.

Так і у людей ведеться:
Ходить горде та пихате,
А до діла як прийдеться -
Як той Макс, почне тікати.


Рецензии