Дух!!! кайдани ти потали разкрай

ХРЕСТОВЕ знамення прапором майорить,
Хода ХРЕСТОВА життям благоволить.
люди земли, кровию стогін стоїть,
діти сльози роняють в попіл століть!!!

ДУХ знізійшов в КРЕСТНІЙ воді,
Голубом МИРУ ввійшовши в ту мить.
серед віків мйорить БАТЬКА СТЯГ,
МАТЕРІ СЕРДЦЕ співає, тремтить!!!

ХАЙ покривало що маривом тхне,
в ВОГНИЩІ СЕРДЦЯ спалахне, пропаде!!!
ХАЙ забуття що погибель несе,
в БЛИСКАВЦІ ЄДНОСТІ сполохом йзде!!!

Матінько люба, єдина, ВКРАЇНА,
Зціпивши зуби з коліней ВСТАВАЙ!!!
З подихом-криком прими цю ХВИЛИНУ,
ДУХ!!! кайдани ТИ потали РАЗКРАЙ!!!!


Рецензии