ХIадубкIуй диги лер намке дигахъуй рурсила

Рахле буцIарил берхIи,
Миъ ана бяргIялера...
Нагагьла цIуба дяхIи,
ЦIа-буцIарбугьалера...

Ахъбуцес ахъри агор,
Вайил баллагь бакIалра,
ХIа намке диги хавхор,
Нуни ихра баласра!!!

Кайкале ну нагагьла,
Айзес ахъри хIакьуле,
Бачабархра баллагьла,
Бугьалра барх башуле...

Лебил дия гъурдашунт,
Нам душмант бугьалера,
Лебил насил дяхIлакунт,
Намке ганзбукIалера...

Лебилра иш дуния,
Намке барсбахъалера...
УркIи иргъан хIу дия
Царил нуни баласра!!!

Закла уръэ нагагьла,
Лерилра дяхIялера...
Рахле шин урхьназела,
Шяп-хIяйзе дергъолера...

Дуния цIяббугьалра,
Яндилизе дубкIалра...
Баллагьизе дугьалра,
Ну дигахъуй-балулра!!!


Рецензии