Сны на украинском языке

Посеред ниви золотої
Ми заховалися з тобою,
Щоб вузол наших почуттів
З'єднав плетіння двох життів.
Налито в келихи вино.
Цю мить чекали ми давно.
Я обіймаю твої плечі
І... зустрічаю порожнечу.

ПРИСПІВ
Невже це казка знов наснилась?
А дійсність зовсім не змінилась?
І восени, і навесні
Ми разом лише у ві сні.
Та я надію не втрачаю,
І в серці мрію зберігаю,
Бо маю сильне відчуття,
Що сни ці втіляться в життя.
Бо маю сильне відчуття,
Що сни ти втілиш у життя.

Нам вітер вже напнув вітрила,
Подарувавши білі крила,
І яхта чайкою летить.
Жаданий рай всього за мить.
Тріпоче серце, наче птах.
Смак поцілунку на вустах.
До тебе міцно притискаюсь,
Шепочу щось, і... прокидаюсь.

ПРИСПІВ


Рецензии