В ожидании звездопада на украинском языке

Я чекаю серпневої ночі,
Коли в небі спалахує зоряний дощ.
Він чарує і серце, і очі
І виконує, кажуть, бажання також.
Треба мрію лише загадати,
Доки крапля вогненна у небі летить,
І з надією в серці чекати,
Коли доля бажання здійснить.

ПРИСПІВ:
Плине повільно річка часу.
На календар пильно дивляться очі.
В серці дівочу мрію несу
До заповітної ночі.
В серці дівочу мрію несу
До заповітної ночі.

Тане місяць в обіймах світанку.
Згасли неба нічного сузір'я ясні.
Нам з коханим до самого ранку
Насолоджують слух солов'їні пісні.
Зорепаду я знову чекаю,
Щоб здійснилася мрія моя до кінця,
І з цим хлопцем, якого кохаю,
Поєдналися наші серця.

ПРИСПІВ


Рецензии