Кохання

"Про нього пишуть кілометрами" -
Братан осудливо сказав,
І всі, хто був присутнім в залі,
Це на озброєння узяв.

Але до діла як торкнулись,
Як знов перо в твоїх руках,
Кохання рими повернулись
Й знову гуляють по рядках.

Ні, без кохання неможливо
Ні дихати і ні співати,
Це ж серця таїна тремтлива -
Ну як про нього не писати?!

 


Рецензии