Знайдзице падкову

Знайдзіце падкову


Знайдзіце падкову……то свет вашай хаты!
То вольная воля ,лунаць вам крылата!
Напрамак узяушы ляцець па- над морам,
Нішто стануць грошы-прывабяць прасторы,
Вятры у скрыжалях ,у розных напрамках,
Адчуеце мужнасць ,нішто стануць замкі.
Знайдзіце падкову……….то сцяг вашай хаце!
І станеце дужым ,а божа багаццем,
Надзеліць ваш розум ,палет мудрай думкі,
Што лепей другіх падарункау.
Адчуеце раптам ,што есць у вас мэта,
І будзе натхненне музык і паэтау.
Знайдзіце падкову …….і вашае сэрца,
Напоуніць пяшчота ,журба уся звядзецца.
Сабе вы, знянацку, знайдзіце падкову,
І стане ваш свет навакол адмысловым!


Рецензии