Пророческое 1999 на укр. яз

 Жив на світі організм бідовий.
 Як з”явивсь – те Богу лиш відомо.
 Чи сплановано,чи випадково --
 Річ не в тім.Про те ведеться мова,
 Що був створений і сам творив.
 Він на серце іноді хворів
 І тоді невимовно страждав
 Мучився та чудом виживав.
 Здібним був,освіти не цурався,
 На складних науках добре знався,
 В справи слабших іноді втручався.
 Недруги боялись його сили
 Та прийшла пора і розкусили,
 Що безглуздо битись з ним відкрито,
 Смерть його у ньому і зарито.
 Треба лиш створить умови,щоби
 В ньому розцвіли тяжкі хвороби.
 Радили життя так будувати,
 Щоб одні лиш насолоди мати.

 Задум цей на славу таки вдався.
 То ж мікроб з мікробом сперечався
 Ненаситно ділячи поживу.
 Ну та,врешті решт,не це важливо.
 Загартований,здоровий організм
 Розквіту хвороб не переніс.
 Кинуло життя нещасне тіло,
 Що вже мертвечиною смерділо.

 З точки зору шкідника-мікроба
 Правомірна будь-яка хвороба.
 Значить,справедливости заради,
 Треба слухать всі підряд поради.


Рецензии
Превосходно!!! Гениально!
Спасибо, Валя. Я тоже говорил:
От тяжкого недуга
вас следует лечить,
чтобы врага от друга
умели отличить... "Украина"

Николай Матвиенко   05.03.2015 02:41     Заявить о нарушении
Спасибо,уважаемый Николай.Превосходность и гениальность в том,что высшие силы любыми путями пытаются нас вразумить,вот если бы мы ещё и прислушивались к их вразумлениям...

Валентина Домчина   07.03.2015 16:14   Заявить о нарушении