Прикол3

Привязав мене господар аж на цілі сутки.
Насміхався Кіт і з мене і з моєї будки.
Тож схопив кота,за хвіст я, щоб не насміхався
прив'язав його до себе, щоб не зазнавався.
Хай попробує ледащо жити без свободи
не очікував він певно такої пригоди...


Рецензии