Кожны аб сваим

                Кожны аб сваім

   Па пасялковай вуліцы , нібыта  ад агню
   Бяжыць ад пеўня курыца,ей "тое" упершыню.
  Матуля ёй кудахтала- уцякай, ці не ўцякай…!
  Стамілася,скарылася, крылом махнула-"хай"!
  Ён прыклад далікатнасці, галантнасці узор,
  -Дагнаў ледзь вас,спадарыня!Вось вашае пяро!               
               


Рецензии