Ява

    

 Ява


 .
Незнаемай феяй ,
Праз урыукі сноў,
Суразмоуцай смелай,
Несказаных слоў.

Таямніцай ночы ,
У вэлюмах вясны,
Непауторнаць крочыць,
Цераз байкі ,сны.

Я цябе ужо бачыў,
Мо падкажаш дзе?
Між аблок няйначай,
У вясновы дзень.

Між галін альховых,
Між духмяных траў.
Я сабе даў слова,
Бог так падказау.

Калі напаткаю,
За руку схапіць.
І сказаць –Кахаю!,
-Без цябе не жыць!


 


Рецензии
прекрасные стиХи от ниХ паХнет Свободой , нежностью и любовью
С уважением Валерий куракин --Кокин

Виктор Саврилов   30.01.2015 19:20     Заявить о нарушении
спасибо за хорошие слова!

Владимир Гайдук   09.02.2015 15:39   Заявить о нарушении