На прыеме

    На прыеме

-Крыж рыпіць старой таполяй,               
-Дрэнчыць вуха ,нырка коле. 
Квокча бабка са слязьмі,
Доктару аб долі.
-Зараз мы вас рэнтген,
-Той усе пакажа,
-Мо цяжарнасць, ці абед,
-Маеце няважны.
-О-о ныркі вашыя з пяском,
-Па пячонцы ,камяні.
-З лекау раіцца спакой,
-Ды сто грам, бы сон не знік.
-Свету больш сынок давай,
-Ты надзеяй слезы выцер,
-Хлеучык трэба будаваць,
-А ці ёсць там шыфер?


Рецензии