Агата винавата

Агата вінавата


Над царквою  званы,
Святам цешаць  яны.
-Сення я брат не працую,
-Сення  свята я святкую.
-Жонка хутка грошы!
-Ды навошта ,мой харошы?
-Без спіртнога няма свята,
-Іду за пойлам  да  Агаты!
Добра селі і святкуем.
Чарку першую, другую.
 А без сваркі тут ніяк,
Жонцы падарыу сіняк.
Адзіноцтва у пьянцы згуба,
Палічыу суседу зубы.
Сам праехау на брывах,
Падрамау крыху у кустах.
Свята тое успомніць гадка,
Вінавата у тым Агата.
Раніцою твар у люстэрка,
Там…….!  нямытая талерка.
Рэшткі там ад венігрэта,
Не даеу ,размазау нехта.
У тым Агата вінавата,
Пойла... моцнае за надта,

Паглядзі у акенца- вунь
Усе  на свята ідуць у царкву


 


Рецензии
Ну просто прелесть.Очень смешно

Профессор Оболенский   28.01.2015 21:09     Заявить о нарушении
смейцеся на здароу,е!

Владимир Гайдук   29.01.2015 10:59   Заявить о нарушении