В дпусти

Відпусти. Мої нерви не витримують
Твоєї гри в мовчанку.
Дешевий коньяк в склянці
І трохи вишневого соку.
Мої кроки нечутні.
Я просто не маю тіла.
А ти тримаєш так міцно,
Що я відчуваю ті мотузки на руках.
Відпусти. Болить.
Я як та непотрібна лялька.
Давно зламана,
Але яку так шкода викинути.
Всіма покинута.
І ввечері ти зустрічаєш
З мовчанням та докором у очах.
Хочеться просто забутися.
Синонім - напитися.
Я п'ю, а ти дивишся.
Відпусти. Ти стала нестерпно
Чужою і дивною.
Дикою істерикою порушую тишу.
Думки розсипом по ліжку.
Слова зайві.
Чи їх просто уже нема.
Я тебе не кохаю.
Відпусти.


Рецензии