Запасним ключем

Нехай тобі насняться сни, прийдуть на теплий чай із медом,
Ти їх гостинно запроси, вони так довго йшли до тебе,
Повз коридори часові і погляди проблем холодні.
В кишенях дзеленчать зірки, освітлюючи шлях безодні.
Поговоріть про те, про се, ти так стомилася мовчати,
Стікають соком із више'нь слова до губ. А губи-ґрати.
Ніч змиється рясним дощем, світанок сни майстерно згубить
І може запасним ключем відкриє хтось ще сонні губи.


Рецензии