***

Ой, Господи, які ж думки були у тебе,
Коли ти жіночку  творив
На білій хмарі в синім небі
Під співи райських солов’їв.

Чи то такі в його уяві
Жіночі образи були,
Чи то в раю  сади весняні
Творця із розуму звели.

Тож руки божі, взявши тіло
Ліпили груди, зад, перед.
І пальці рухались уміло,
Коли втирали в тіло мед.

Чи знав ти, сидячи на небі,
Що не пройде і сотні літ -
Творіння те навколо себе
Вертіти буде білий світ.

За очі ці небесно-сині
І за вуста, як спілі вишні
Мов з глузду з’їхавши мужчини
Тебе молитимуть, Всевишній.

Слова в молитві проти ночі,
Слова в молитві на світанні
За неземну красу жіночу,
За неземне святе кохання.

Березень, 2014.      


Рецензии
Яки гарни вирши! Удачи. Пробачте за мову.

Владимир Роганов-Крымский   12.12.2015 01:28     Заявить о нарушении