***

Ти був серпневим днем для мене,
І палко квітнула душа,
Як мальва у вбранні зеленім,
Коли до мене поспішав.

У сні тобі я шепотіла
Про моря ніжну сивину.
До тебе линути хотіла,
Як парус лине в глибину.

Але вже згасло все навіки.
У снах-лише порожній звук.
І тихо лиш тремтять повіки,
Як згадую торкання рук.


Рецензии