Салавей и варона

Варона  бачыць салаўя
З сваяцтвам  стала  к  яму  лесць
Ты  младшы  брат,  а  я  сястра
Давай мы  разам  будзем  пець
       З  табой  мы  пташкі  ого-го
       Якія  крыллі, і насы
       А  які  дзіўны  ў  нас  віт
       Якія  маем  галасы
Нам  пазавідуе  ўвесь  лес
Ласі  мядзведі і ваўкі
Даваць  канцэрты  з табой будзем
Якія  ў нас з табой гадкі
       Увесь  зямны мы шар аб'едзем
       Нам  хлопаць  будуць  небяса
       Паўліны  нават  папугаі
       Панікне  іхняя  краса
Нам  жыць  нягожа  па  сабе
Ва  ўсім  табе  я  памагу
Хоць я і больша за цябе
Но  я  табою  не  гарджу
       За  гэту  чэсць вялікі  дзякуй
       Хай  не  упадзе  твая  карона
       З  табою  нам  не  па пуці
       Я  салавей,  а  ты  варона


Рецензии