Прохання

Молю я Господа,щоб спокій був в моїй країні
Щоб люди,які в ній,були єдині.
Щоб не було тих сварок,тих печалей
Щоб більше стільки люду не втрачали

Щоб пам'ятали тих людей,які не з нами
Які своє життя нам всім подарували
Вони тепер на небі,поглядають
А ми,на жаль,війну ведемо й далі.

А мати досить ще не розуміє
Що вже немає сина серед всіх!
Дружина дітям лиш розповідає,
Що: Батько—це герой,який зустріне потім їх.

Давайте забезпечимо майбутне
Щасливе,повноцінне,для дітей.
Щоб не було печалі,горя й, мабуть,смутку
У найдорожчих,близьких нам людей ©


Рецензии