Моя р дна земля

Україно, земле рідна моя!
Ти поглянь на мене, донечка я твоя!
Трохи доросліша стала,
Ти ж запам'ятай мене малою...

В дитинстві я втікала у поля,
Завжди мене чекала рідная земля,
Любила босими ногами по лісу я йти,
Коли травою обіймає земленька моя.

А ці річки, бурхливі і широкі,
А гори твої, що такі високі,
А ці простори нескінченні,
І ці моря: великі і глибокі.

Люблю усе, що є навколо я.
Ніколи не забуду, що це - матінка земля.
І навіть, якщо я кудись поїду,
Ніколи не забуду ту, в якій зросла.


https://vk.com/poet_sasha_st


Рецензии