Ще прийде час...

Як довго нас робили москалями,
Нищили мову, звичаї і дух.
Робили нас покірними волами,
З локшиною звисаючою з вух.
З садочка починали нас «ліпити»,
Продовжували в школі нас «лепить».
Тому я гірше вмію говорити,
Тому я краще можу «гАварить».
Тому ще донедавна, Україну,
З Росією всі плутали в світах,
Тому і перетворюють в руїну
Схід України, прямо на очах.
В частини нас вже вороття немає.
В них пам'ять стерта, голодом дідів,
Лиш голосом в пустелі, що волає,
Для них є український вірш і спів.
Тому відродження простого не чекайте,
Тому готуйтеся до болю і до втрат.
Ціна-свобода, завжди пам’ятайте,
Ще прийде час і братом стане брат.


Рецензии