весна понад дорогою

ти кажеш, що у львові сьогодні ніби весна
розпустила речі
а ще вчора під ногами змерзали чиїсь серця.
ти волоси прибираєш за плечі
і не хочеш щоб скінчалась зима

ти не зустрічала на вулицях кая
не хворіла коханням останні півроку
а птахі, що лишилися зимувати впізнають з тисяч
навіть у ночі
твої кроки

###

і всі кіоски з квітами понад дорогою
не містять стільки фарб
як ії очі та почуття
і вся сніжна колія
зникла
й розцвіли вишні
коли вулиці торкнулося ії взуття


Рецензии