Не чекай на мене в хуртовину

Ой мамо, рiдна мамо!
He чекай на мене у люту зиму.
Не чекай на мене у хуртовину.

Де червона калина на снiгу.
Де верба вклонилася до долу.
Де замело стежки й дорогу.

Знаю рідна, знаю мамо!
У хаті з димаря буйно,
Дим сіється узором.

У хаті затишно й тепло.
Тільки на очах твоїх сльози!


Рецензии