Аз съм Румяна

И какво? Трябва ли да обичам
всички тях, дето сеят ислям?
Позволете! - Все пак съм различна
и светът ми е доста голям!

Предпочитам да съм с очилата,
вместо с черен и тайнствен чадор.
Не по-слаба е в мене жената,
от това, че е с истински взор.

Често, търсейки свойта нирвана,
ми се пречкат Моше и Али.
Запомнете, че Аз съм Румяна
и не вярвам дори на Charlie.


Рецензии