Хайи рикl

За вуч гьарай ийин,
Эгь, за низ вуч лугьун.
Дердер низ ахъайин,
Рик! ханвайди талгьун.


Гьисаб жеч масадаз,
Авай са рик1 ханваз.
За вуч гьарайрай бес,
Рик!икни кумач сес.


Вучда за, гьик!да за,
Фикирзава дат1ана.
Хас яни, лугьун за,
Кьисметдин рак агална.


Рецензии