Весна серед Зими

Небо віддзеркалилось в люстерці,
Що мороз нам вранішній приніс.
А птахи вмить заспівали скерцо,
Сонцем-бо весна лоскоче ніс.
Мозаїчне небо -під ногами,
І в крижинці кожній-небокрай.
Я весну покликаю й з птахами
Заспіваю Весну! Зимі-край!
А дерева, очерет і сонце-
Запросились вмить під пензель мій.
У весняне радісне віконце
Не впущу колючий буревій!


Рецензии