График

Графік


Локшыну знаемы Толя,
Жонцы вешае Аудолі,
-Графік церпіць перамены,
-Сення мне у начную змену.
А прыгожым цеплым ранкам,
Шпацыруе ад каханкі.
Нос у нос у сенцах з Колем,
Збіуся графік і у Аудолі!


Рецензии