маме

просто хочеться трохи твого тепла
і згадати дитинство,
щоб було як у спогадах й снах -
за віконцем зима, сніг мете, а у пічці вогонь,
я сиділа у краслі й слухала какзку зими,
як тоді, коли була ще мала,
вогник грався і я задивилась,
заснула, згорнулась, як мале кошеня.
як же гарно, неначе я знову мала,
задивившись на тіні ,засинаю на твоїх руках..
все здається неначе у казці...
й ніби знов по голівці ти гладиш мене,
рідна ненько, й відступають в пітьму
всі погані думки...як чудово було у ті дні.
і коли мені сумно, я ,закриваючи очі, тиханько всміхнусь,
бо згадаю тебе ,моя мамо...
так , я може й доросла вже стала,
але знаєш - мені хочеться ще трохи твого тепла і турботи...


Рецензии