Прикол 2

Ти чекаєш мене друже?
І я рада тобі дуже.
Ой, погано як я спала,
Ну... пробач що ночувала
у подружки у коморі...
вчора ніжки були хворі...
а сьогодні краще стало-
з'їла там усе я сало.
Тепер буду знов гуляти
і з тобою танцювати.
Мяу!


Рецензии