будь з мною

будь зі мною в радості й в горі,
будь зі мною.
з нас обох розлуки доволі,
ми в неволі

Один одного....
П"яні й голі лежали й плакали.
На частини
розривалися сЕрця молекули
щогодини.

Я загину без тебе,серденько,
я розтану,
бо в твоему сум"ятті пестощів
моя манна
життєдайна,неперевершенная небесна ,
і, лиш торкнувшись вустами її,
я воскресну.


Рецензии