Я був як сирота

Коли біда спіткала,
Я був як сирота.
Душа моя страждала
І кликала Христа.
І Він не забарився.
Прийшов і допоміг.
Він чув, як я молився
І жити вже не міг.

В часи страждань і муки,
Щоб я печаль забув,
Він взяв мене на руки
І ніжно пригорнув.
І серце, ніби пташка
Злетіло до небес.
І хоч страждав я тяжко,
Та в Господі воскрес.

Мій ворог насміхався,
Спасителя ганьбив.
Весь світ мене цурався,
Один Ісус любив.
Тепер в краю спокуси
Я чую райський спів.
Якби не знав Ісуса
Той жити б не хотів.


Рецензии