шоста чакра

хотілось обійняти весь світ
широкими долонями
ми склали свій алфавіт ,
і стали мрій своїх в'язнями
збираючи білий цвіт ,
прикрашала венами твої скроні
обійми весь світ
підійми до неба свої широкі долоні

ми говоримо мовчки -
ти дивишся в душі ,
а я так чекаю і гою свої болячки

коли твоя нога торкнеться моєї суші ?

* * * *

болить душа , ниють легені
наші ініціали на старому мості , чорнилом виведені ;
від неї набралась книжок , думок та чаю без цукру

поцілуй мене у чоло ,
викреши з свого серця іскру ,
поки лице ще не захололо ,

відкрий мою шосту чакру


Рецензии