Паводле народнага

Ой у полі мох, мох.
Бабка ў полі - ох,ох!-
Охае, ды ахае -
Дзед бабулю трахае.

*  *  *

Ой у полі рух, рух -
Дзед цягае плуг, плуг.
А пад плугам баразда,
Як бабуліна п..да.

*  *  *

Ой у полі лён, лён,
А на ўскрайку клён, клён.
Кінуў дзед сваю кабету
І пайшоў чытаць газету.


Рецензии