Без гриму

Якщо дозволити собі
Собою бути безупинно,
Життя складатиметься з днів
Гірких із присмаком полину.

Так склалося, що люблять нас,
Коли ми трішечки актори:
Граційні, наче Терпсихори,
Веселі, ніби від вина.

Доречним, отже, є питання:
За що ж комусь любити нас
Й чого вартує те кохання,
Що не існує без прикрас?

2.01.2015


Рецензии