те, що назива ться коханням

Є те,що називається коханням
Є те, що називається вогнем
Є те, на що даремні сподівання
І те, що ми ніколи не знайдем.

Є ті, хто повз пройде і не поміте
І ті, що залишаться назавжди
Є ті, кого ми звем попутний вітер.
І ті, кому кричим услід "Зажди!"

Є ті, хто серцем дуже обережний.
І хто його кидає під ломи.
Є ти і я. Окремі. Незалежні.
Та більше я люблю, коли є "ми".

Є цілий світ, в якому ми не поруч
І ще мільйон, в яких ми віч на віч.
І є чуття, приховане від зору.
То є кохання. Дуже дивна річ.


Рецензии