цвик и дошка

        Цвік і дошка



Заспрачауся цвік и дошка,
Для чаго  хто і навошта?
-Без мяне ты- дошка кажа,
-Нібы комін ,ды без сажы.
-Нібы рэчка ,без вады,
-Ці без яблыкау сады.
Як абурыцца тут цвік:
-Чуць няпрауду не прывык.
Як ашчэрыць вастрые:
-Мной прыбіта ,усе маё!
Ды прыбіу яе да сценау,
На тым скончылася сцэна.
Закрактала дошка дужа,
Калі разам-справе служым!
-Як прыбіу я аж зажыу,
Сам стау колерам іржы.               
 


Рецензии