Пикрабазул моц1лъар

                *****

Къадаралги, х1алихьаталги жал гьаризе х1инкъулев чи, бах1арчияв вук1улин.
 
                *****

Заг1ипасе ч1ух1и гьабулес, залимасе  лагълъиги  гьабула.

                *****

Рецц, бокьунарев чи вук1унаро, рекъуларев  вук1ула.

                *****

Нилъеца гьерсал  кидалго рицулин, гьереси  бицуларилан, абураб мехалъ.

                *****


Рецензии
Увот дас ит мин, кэн ю ток ми клиэрли!

Асов Арсен   14.01.2015 09:06     Заявить о нарушении