Студэнт

Студэнт

У стыльнай маечцы ,без шапкі,
Вадою страунік падмануу,
Бяжыць студэнт,на джынсах латка,
Навуцы у вочы зазірнуць.
Зноу паспрачацца з "сапраматам",
Паклікаць "энгліш" раз на раз.
Набрацца розуму у Сакрата,
Прымераць сходкі на Парнас.
Ен у блікце інтэрнета,
Зусім не просты паштальен.
А кропка "ру" імчыць ракетай,
Як закаханасці закон.
Мазоліць пальцы усе кампьютэр,
У плячо штурхае аутамат.
Заснуу на досвітку абуты,
Бо ноч мяняу на рэферат.
Бяжы студэнт ,спяшай у веды,
Ад іх есць ключык у цябе.
Яшчэ ты многага не зведау,
Шчэ не адзін абцас сабьеш!


Рецензии