На распрадажы

 На расспрадажы


 
 
На распрадажах ,у дзень які,
Набыу ен у крыжыкі шнуркі.
З маднячых модныя ,вядома,
А у  кошце- дык танней саломы.
Ды ен жа франт ,ужо густу дзеля,
Да іх знайшоу сабе адзенне.
Ружовы фрак у  зяленыя гарохі,
Па жоутых галіфэ букетау троха.
Ды капялюш з пяром чырвоны,
Абуу блакіт у плямах чорных.
-На дзіва танныя тавары!
Купіу на увесь твар акуляры.
Увесь“прыкід”з шаўкоў ды саржы,
Прыдбау бядак  на  распрадажах.
Рабы хадзіу ен ды пярэсты,
Здалек відаць- не з тога цеста.
Ні клоун, ні дурань ,няма слоу,
Са смеху б лег Алег Папоу.
Такога з джунгляў не паклічаш
Ну малпа ў зебравым абліччы!


І смех і грэх, інакш не скажаш,
Купляйце таннае на распрадажах!


Рецензии